Badalona Comunicació crea el seu portal web de notícies l’any 2023

0
1363

Badalona Comunicació estrena el seu nou portal web de notícies l’any que la web d’El TOT celebra 20 anys

L’empresa pública Badalona Comunicació ha presentat avui el seu portal de notícies. L’empresa que gestiona els mitjans públics de la ciutat no tenia fins ara una pàgina web on publicar les seves informacions. El portal es pot consultar a l’adreça bdncom.cat, des d’on també es pot accedir a les emissions en directe, el servei a la carta, la programació de la ràdio i la televisió local i el web del festival Filmets. El nou portal municipal ha costat 63.500€, 52.480 euros d’import net i 11.020,80€ d’IVA.

Per altra banda, des d’El TOT estem d’aniversari. Just aquest mes de març es commemoren 20 anys de la posada en marxa de la web d’El TOT Badalona. El març de 2003 es va crear el portal web de notícies. D’aquesta manera, el mitjà s’estenia més enllà de l’edició en paper, per tal d’oferir als badalonins informació de la ciutat a través de les noves plataformes.

Actualment, a banda de la web, a les xarxes socials el TOT Badalona acumula més de 70.000 seguidors, sent el mitjà de comunicació amb més seguidors de Badalona. A Instagram, hem arribat aquesta setmana als 20.000 followers. Una xifra rodona que se suma als 22.000 de Twitter i els 32.000 de Facebook.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom