Badalona comptarà amb un nou contracte de coeducació per a les escoles de primària

0
764

El programa s’adreça a l’alumnat de les escoles de Badalona del cicle superior de primària. La finalitat del programa és sensibilitzar sobre les relacions sanes i igualitàries, les diversitats sexuals i afectives i la prevenció de les violències masclistes. Es contemplen un total de 59 tallers, tenint en compte que 3 d’aquests estaran dirigits a infants d’educació especial. La previsió és que el programa arribi a 1300 alumnes.

La segona tinenta d’Alcaldia Aïda Llauradó, Aïda Llauradó, ha avançat que es posarà en marxa el nou Contracte de Coeducació a les escoles de primària de Badalona que preveu, com a una eina educativa més, la introducció de l’educació sexual en totes les etapes del sistema públic educatiu.

La segona tinenta d’Alcaldia ha assenyalat que el projecte servirà per detectar les necessitats a l’etapa de primària i fer el pas cap a la secundària. L’objectiu ha afegit, es arribar a abordar aquestes qüestions a totes les etapes educatives. “A Badalona ens prenem seriosament les polítiques contra les violències masclistes i per això fem una clara aposta per introduir l’educació afectiu-sexual a les escoles. Només amb prevenció i sensibilització es podran reduir les conductes masclistes per part del jovent”. 

 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom