Badalona acull aquest diumenge 18 de desembre la cursa de Sant Silvestre RACC

0
792
Sant Silvestre Badalona 2021

La cursa Sant Silvestre RACC Badalona tindrà lloc aquest diumenge 18 de desembre amb dos circuits de 5 i 10 quilòmetres i també es disputarà la prova Sant Silvestre Kids, unes curses infantils dirigides a nens i nenes de fins a 13 anys en un circuit situat a la rambla del Gorg.

La sortida dels circuits grans estarà situada a l’avinguda d’Alfons XIII, davant del Palau Municipal d’Esports, a diferència de les dues primeres edicions (els anys 2019 i 2020) amb sortida al passeig Marítim. L’arribada estarà situada a la rambla del Gorg. L’hora de sortida la cursa de 5k serà a les 9.15 hores, la sortida de 10k a les 10 hores i a partir de les 11.30 hores les curses Kids.

Una cursa que combina el vessant competitiu amb la participació ciutadana i un aspecte més lúdic

La cursa Sant Silvestre RACC Badalona combina el vessant competitiu, amb la participació d’esportistes d’elit, amb la participació ciutadana i un aspecte més lúdic, amb premis per als participants millors disfressats i la millor comparsa disfressada. A més, la cursa també col·labora amb iniciatives solidàries amb aportacions a la Creu Roja del Barcelonès Nord per ajudar als col·lectius més vulnerables. En aquest acte, la quarta tinenta d’alcaldia i regidora de l’Àmbit de Territori, Habitatge, Esports i Salut, Teresa González; ha fet una crida a la participació “perquè la Sant Silvestre és una cursa d’un gran nivell esportiu, amb un recorregut magnífic per a fer bones marques, i també és una activitat esportiva i lúdica que destaca pel seu magnífic ambient”.

En la presentació també hi ha participat la presidenta de la Federació Catalana d’Atletisme, Mercè Rosich; el responsable de màrqueting de Hyundai Motorprim, Javier López i el responsable de màrqueting de RACC, Albert Puigdemont.

També hi ha estat present el director tècnic de la Sant Silvestre, Domingo López, i alguns dels atletes d’elit que participaran en les proves de 5 i 10 quilòmetres. Entre els principals atletes que han confirmat la seva participació destaquen a la prova de 10 quilòmetres Ilias Fifa, Aarón Las Heras, Jaume Leiva, Jordi Garcia, Driss Lakhouja, Juan Padra Malagón, Bernat Kun i Oriol Ramírez. A la prova de 5 quilòmetres destaquen Carlos Sáez, Jordi Pujol i Paula Blasi.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom