Badalona acull aquest cap de setmana el primer campionat de Teqvoly de l’Estat

0
715
La platja del Pont del Petroli serà l’escenari aquest cap de setmana, 1 i 2 de juny, del primer campionat amateur de Teqvoly, voleibol de taula, que es fa a Espanya. Es tracta d’un nou esport, creat l’any 2014, que combina elements del voleibol i del tennis taula practicat en una taula corba especial.
El Teqvoly o voleibol de taula prové del Teqball, el tennis taula amb els peus. En aquest cas el Teqvoly aprofita els elements bàsics i tècnics del voleibol però amb un reglament i una puntuació pròpia. Es juga en una taula encorbada on els jugadors, per parelles, colpegen la pilota de costat a costat només amb els avantbraços i les mans.
En la competició hi poden participar aficionats o professionals ja que el joc està dissenyat perquè hi juguin persones de qualsevol gènere i edat i on l’experiència prèvia d’aquest esport passa a un segon pla.
El campionat està organitzat per la Federació Internacional de Voleibol Taula (ITVF), que ha cedit a la ciutat una taula oficial de joc serigrafiada amb la bandera de Badalona.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom