Arribades, renovacions i sortides al Badalona per la temporada 2015-16

0
1958

La maquinària per donar forma a la plantilla de la temporada que ve ja ha començat a funcionar al Badalona. Rubén Canelada, de 28 anys, ha estat el primer fitxatge de l’estiu pels escapulats. Procedent de l’Olot, el lateral esquerra té experiència en la categoria, en la que, sense comptar l’Olot, ha jugat a la Gramanet i al Sant Andreu en les darreres cinc temporades. Manolo González ja havia intentat fitxar-lo la temporada passada, però no ha estat fins aquest juny que el barceloní ha aterrat a Montigalà.
D’altra banda, Toni Lao ha estat el segon jugador renovat pel club, després de Joan Grasa, que va ampliar el seu compromís tres dies després d’acabar la temporada. Lao va arribar al club l’estiu passat i ha estat el segon jugador amb més minuts sobre el camp, només superat pel capità Marcos, pel que s’ha guanyat a pols la seva renovació. L’entrenador del Badalona s’ha mostrat molt content amb aquestes dues notícies, i de Lao ha destacat el seu compromís i la seva gran professionalitat.
I si el primer fitxatge de l’equip procedeix de l’Olot, l’equip olotí ha anunciat el fitxatge de Juanjo Prior, que ja va descartar l’oferta de renovació del Badalona i que, després d’arribar l’estiu passat, tanca la seva etapa com a escapulat. Manolo González segur que trobarà a faltar a aquest jugador, que pràcticament ha jugat tots els partits aquesta temporada.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom