Adeu a Can Teixidó, la cafeteria abaixa la persiana després de més de 90 anys

0
5791

Adeu a la cafeteria de Ca Teixidó. El mític local situat al carrer de Mar de Badalona baixa la persiana a causa de la jubilació dels seus propietaris. Els badalonins i badalonines van poder gaudir del seu menjar fins el 31 de maig. El local situat al carrer de mar va obrir el 1932, ara fa més de 90 anys, com a botiga de queviures. Amb una clientela majoritàriament fixe, Can Teixidó s’havia convertit en tot un referent i un símbol del carrer de Mar.

Els darrers anys, la cafeteria, a banda de continuar com a cafeteria tradicional, s’havia adaptat als nous temps obrint un compte d’Instagram propi i oferint comandes a través de Just Eat o Glovo

Ara, han decidit plegar i han deixat un missatge per a tots aquells que han entrat algun cop a al cafeteria. Aquest n’és un fragment:

“Hem tingut l’honor i el plaer de tenir-vos com a clients durant tots aquests anys. Amb els vostres somriures, converses i llaços que hem establert, heu estat part de la nostra família. Hem compartit moments de felicitat, tristesa, celebracions i rialles. Estem profundament agraïts per la vostra fidelitat i suport al llarg del viatge. La decisió de tancar la cafeteria no ha estat fàcil, però arriba un moment en la vida que hem de prioritzar la salut i el benestar personal. Us desitgem a tots vosaltres el millor en les vostres pròximes aventures i esperem que els nostres camins es creuin en un futur”.

 

 

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Una publicación compartida de Can Teixidó (@can_teixido)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom