54.000 serveis en 6 mesos: balanç de QuirónSalud Badalona

0
1239

L’Hospital Quirónsalud Badalona ha complert mig any des de la seva obertura el 2 d’octubre. Inaugurat el mes d’octubre passat, l’hospital manté molt bones expectatives oferint un servei complet i especialitzat per tractar qualsevol tipus de patologia i urgència mèdica.

L’Hospital Quirónsalud ha mantingut una activitat constant i significativa, assolint un total de 54.550 actes mèdics. Entre ells s’han realitzat més de 20.000 proves d’imatge, atès a 17.000 consultes mèdiques i 6.500 urgències i 100 estades a la unitat de cures intensives, dut a terme 5.800 proves en consulta, 3.400 proves de laboratori, realitzat 1.400 actes quirúrgics i proporcionat 350 altes hospitalàries.

Format per un equip de més de 400 persones, l’excel·lència a l’experiència del pacient és l’eix principal que el centre mèdic aplica en tot procés i gestió i que durant aquests mesos de funcionament han demostrat un balanç altament satisfactori. La tasca dels professionals, l’atenció mèdica i la confiança que brinden i la dotació tecnològica dels espais responen de manera molt positiva a les necessitats del pacient i dels seus familiars, segons mostren dades de valoració realitzades pel centre.

El Dr. Josep Lluís Vega, gerent de Quirónsalud Badalona valora molt positivament el recorregut del centre i ressalta la feina dels seus professionals mèdics i personal de les diferents àrees per oferir un hospital que respongui a les necessitats de la població: “durant aquests sis mesos les xifres han superat les expectatives de confiança i bona acollida per part de la ciutadania. En aquesta línia seguim treballant, participant de manera activa en les necessitats dels pacients i integrant projectes orientats a millorar la seva experiència. Seguirem oferint el nostre compromís per ser el seu centre clau de referència i proximitat”.

Nous acords amb les principals asseguradores de salut

L’hospital, ubicat al barri de Casagemes, està assolint acords amb les principals asseguradores avançant així en la millora constant dels serveis de salut i pot atendre un percentatge ampli de la població amb mútua.

Es preveu assolir una assistència sanitària a més de 75.000 assegurats. Els acords, entre els quals s’inclouen Sanitas, DKV, AXA, Agrupació, MGC, Aegon, Cigna, Divina Pastora, Caser, Mapfre o Assistència Sanitària, entre d’altres mútues de salut, són un pas molt important per a l’hospital i el Grup Quirónsalud , avançant així a la millora dels serveis de salut.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom