Artistes internacionals omplen el Blues & Ritmes

0
433

El Teatre Margarida Xirgu i el Teatre Zorrilla es reparteixen les actuacions d’enguany amb un cartell que presenta una mixtura d’estils, del country americà als ritmes africans, passant per la música d’arrel hispana.

El primer cap de setmana arrenca amb dos cartells dobles. Divendres 12 d’abril és el torn de la música soul amb el recital del cantant estatunidenc Eli Paperboy Reed i el seu paisà Sam Outlaw. L’endemà dissabte 13 d’abril pren protagonisme el country, amb l’espectacle ideat expressament pel festival a partir de la col·laboració entre el músic nord-americà Jim Lauderdale i els castellans de Guadalajara, Los Hermanos Cubero.

El segon cap de setmana, dissabte 20 d’abril, el festival s’obre a l’estil d’inspiració mexicana de la banda de Los Ángeles, La Santa Cecilia. L’endemà diumenge 21 arriben els ritmes africans de Vieux Farka Touré, fill del llegendari Ali Farka Touré que ja va actuar en el festival la dècada dels noranta. Aquest concert és a les 18 h i està concebut com a espectacle familiar, adreçat a grans i petits

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom