35 anys del Blues i Ritmes badaloní

0
462

L’històric Blues & Ritmes de Badalona compleix enguany 35 anys i ho celebrarà amb quatre concerts exclusius a Catalunya del 12 al 21 d’abril. El més singular serà la primera col·laboració entre el músic de Nashville Jim Lauderdale, tot un referent del bluegrass i l’americana, amb Los Hermanos Cubero, un grup que, des dels seus inicis, ha fet dialogar la música dels Apalatxes nord-americans amb la de l’Alcarria castellana. Els tres músics porten mesos treballant en un espectacle conjunt en què interpretaran  plegats cançons dels seus respectius repertoris i que només es podrà veure al Teatre Zorrilla el 13 d’abril.

El festival, però, haurà començat la nit abans amb un doble programa al Teatre Margarida Xirgu: Eli Paperboy Reed, coneixedor enciclopèdic de músiques com el soul, i Sam Outlaw, que tot just acaba de publicar el disc Terra Cotta. Tots dos músics faran el seu xou habitual en un espectacle que arribarà a les tres hores de durada i que, com tots els concerts inaugurals del Blues & Ritmes des de fa anys, tindrà entrades a preu reduït.

El següent cap de setmana serà el torn de La Santa Cecilia, grup encapçalat per la icònica La Marisoul que s’ha convertit en tot un referent de la comunitat mexicana dels Estats Units, i l’africà Vieux Farka Touré, protagonista d’un concert pensat perquè es pugui gaudir en família.

Les entrades dels concerts estan a la venda a través de la pàgina web del Teatre Zorrilla–Centre d’Arts Escèniques de Badalona: http://www.teatrezorrilla.cat

 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom