42 noves places d’aparcament al centre de Tiana

0
923

L’Ajuntament de Tiana crearà 42 noves places d’aparcament al camí Dalt d’Alella aquest 2022 amb l’objectiu de consolidar l’aposta per dotar el poble de més espais per als vianants, afavorir l’accessibilitat i el comerç i pacificar el trànsit. La inversió, segons l’aprovació inicial del pressupost municipal, serà de 110.000 euros.

L’aparcament és una de les principals inversions d’aquest 2022 i permetrà a la ciutadania arribar al centre, evitant la circulació de vehicles pels diferents carrers buscant on estacionar. Aquest aparcament és clau per tal de poder avançar en el procés de pacificació dels carrers del centre històric i resoldre la necessitat d’augmentar el nombre de places d’aparcament públic a Tiana.

El projecte preveu modificar l’actual camí Dalt d’Alella per tal de fer-hi més aparcaments als dos costats del carrer i convertir aquest tram en un vial de “zona 30” per permetre la mobilitat segura i un servei més per comprar al poble.

Localització del nou aparcament

Aquesta iniciativa se situarà a l’inici del camí Dalt d’Alella en la seva intersecció amb el Carrer Edith Llaurador. Es modificarà l’amplada de la vorera nord i un metre de la mateixa calçada, respectant els arbres més consolidats en el terreny. El resultat serà una vorera amb trams d’aparcament de vehicles i arbres.

Es preveu que les obres tinguin una durada de tres mesos. El projecte inclou modificacions de voreres, calçada, arbrat, repintat i senyalitzacions, a més, d’un nou aparcament per motocicletes.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom