L’Ajuntament entrega tiquets menjador per gastar en els mercats municipals a les famílies vulnerables amb infants

0
3278

L’Ajuntament de Badalona ha informat que davant la situació d’emergència sanitària causada per l’epidèmia del coronavirus i l’increment de la situació de vulnerabilitat que pateixen molts nuclis familiars com a conseqüència, el consistori ha posat en marxa un programa d’entrega de tiquets menjador que està destinat a les famílies amb infants que no disposen de recursos, segons ha explicat aquest dijous en una nota de premsa.

La iniciativa donarà cobertura a 419 famílies que rebran tiquets amb un valor de 80 euros per cada infant que tinguin a càrrec. Aquests tiquets estan dividits en vals de 10 euros que s’han de gastar durant el mes d’abril en el mercat municipal de la ciutat que correspon a cada família segons sigui el seu Servei Bàsic d’Atenció Social (SBAS) de referència. L’entrega d’aquests tiquets ha començat aquest dijous en els mateixos mercats municipals, on s’han habilitat punts d’entrega que compleixen els protocols sanitaris adients per garantir la seguretat de totes les persones.

Qui pot optar als tiquets?

• Les famílies dels infants que disposen de beca de menjador municipal i no es van poder beneficiar de la targeta moneder del Consell Comarcal. Es tracta de 192 infants que corresponen a 140 famílies.

• Les famílies dels infants que s’han detectat des dels Centres Oberts de Badalona (ISOM, Germina i Casal dels Infants). En total són 98 infants corresponents a 79 famílies.

• Les famílies amb infants detectades des de serveis socials de la ciutat. Es tracta de 273 infants que corresponen a 200 famílies.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom