Una quarantena de desallotjats de la nau dormen al ras

1
592

Sense alternativa. Una quarantena de persones que malvivien a la nau del carrer Progrés, i que van ser desallotjats aquest dijous, han passat la nit al ras. Fins ahir a la tarda, els desallotjats varen poder treure les seves pertinences, no totes, perquè no saben on portar-les. Els guàrdies de seguretat privada, sis, contractats per la Sareb, propietària de la nau, va permetre de dos en dos entrar a la nau per buscar els seus objectes. Fora, a la plaça del Cotonifici, s’aplegaven bona part dels desallotjats. Al vespre, molts tenien clar que no tenien alternativa on anar i de moment una quarantena d’ells han passat la nit al ras, a la mateixa plaça, amb temperatures que han baixat als 4 graus. De moment, segons fonts municipals, només 7 persones s’han adreçat a Serveis Socials per buscar una solució temporal. Diverses entitats han demanat ja mantes i tendes per poder acampar en aquest espai, a pocs metres dels nous pisos d’aquesta plaça. De moment, han passat la primera nit sense cap sostre.

1 COMENTARI

  1. Ahir estaven davant de la nau del carrer Progrés persones com Dolors Sabater, Carles Sagués, Xavier Garcia Albiol, que són persones que han donat suport al Club Joventut Badalona quan ha necessitat ajuda amb diners públics i que està utilitzant en exclusiva el Pavelló Municipal d’Esports anomenat Olímpic, el qual només s’utilitza quan juga o entrena l’equip de bàsquet, estant la resta del temps sense ús.

    ¿Per què no han cedit el pavelló per acollir aquestes persones que han estat i estan malvivint en naus industrials molt precàries?. ¿On és la solidaritat de la Penya per oferir les seves instal·lacions?.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom