Pugen un 80% el lloguer a uns veïns del Progrés, de 1.000 euros a 1.900 euros

1
5630

La bombolla del lloguer a Badalona sembla que no té aturador. El darrer exemple l’hem trobat en un edifici del carrer Indústria. Fa tres mesos, l’empresa Solvia del Banc de Sabadell,  es va vendre un centenar de pisos situats entre els carrers Indústria, Providència i Tresmall, al Progrés, al fons d’inversió immobiliari Lazora. De cop,  aquest fons d’inversió va començar a notificar als veïns i veïnes de la zona que finalitzaven els seus contractes de lloguer, pujades del 80% del preu actual per a totes aquelles que volguessin renovar els seus contractes. D’aquesta manera llogaters que ara estan pagant al voltant de 1000 euros, passarien a pagar-ne uns 1800-1900. Els veïns no hi estan d’acord i s’han començat a organitzar penjant pancartes i denunciat aquest cas, que consideren abusiu. 

D’altra banda, la formació Guanyem Badalona ha anunciat que presentarà una moció, durant el pròxim ple, per reprovar la decisió del fons d’inversió inmobiliaria “Lazora” per la pujada abusiva de preus de lloguer dels seus pisos a Badalona. Entitats com el Sindicat de Llogaters o la plataforma “Sant Roc, Som Badalona” també han denunciat aquest cas.

 

1 COMENTARI

  1. Este es un problema que no solo afecta a los inquilinos de este bloque o al propio Barrio si no que si no se toman medidas al respecto, va a afectar a todo Badalona. Lo argumento: realizando una búsqueda rápida en portales, en toda badalona hay anunciados en alquiler:
    – 150 pisos en Habitaclia
    – 108 en Fotocasa
    – 76 en pisos.com
    Así que el portal que más tiene son 150 viviendas anunciadas en alquiler en todo Badalona. Imaginaros el poder de marcar precios que va a tener este Fondo de Inversión con 108 viviendas en propiedad para marcar los precios ya no solo de esta zona/barrio, si no como efecto contagio a todo Badalona si no se le ponen límites a sus pretensiones… Si no se toman medidas rápidas por parte de todas las instituciones, el efecto multiplicador puede ser fatal, produciéndose de manera inmediata una subida de todos los alquileres en la ciudad.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom