Projecte de mural artístic a Dalt de la Vila

0
1147

Des de fa anys les parets de la finca al xamfrà del carrer Barcelona i de Sant Sebastià, al barri de Dalt de la Vila, han estat objecte de vandalisme, amb guixades i grafits reiterats que han acabat degradant l’entorn. Els propietaris ja han repintat aquesta paret moltes vegades; una despesa que, a mitjà o a llarg termini, ha acabat sent en va. Ara fa un temps, un veí del barri, l’Albert Costa, va decidir fer alguna cosa per canviar la fisonomia d’aquesta paret amb l’ajuda de l’Artur Gil, un tatuador i il·lustrador badaloní. El mural estarà dedicat a Pompeu Fabra.

Després de picar a moltes portes i de fer tota la paperassa corresponent amb l’Ajuntament, han obtingut el permís oficial per dur a terme el mural durant els mesos de juliol i agost d’aquest any. Pel que fa al finançament, finalment han comptat amb la col·laboració d’Òmnium Cultural Barcelonès Nord i l’entitat Ruta Pompeu Fabra. 

Podeu obtenir més informació del projecte en aquest enllaç: https://muraldaltdelavila.blogspot.com/2024/06/projecte-de-mural-artistic-dalt-de-la.html

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom