Montgat estén la fibra òptica

0
861

L’Ajuntament de Montgat ha informat que l’empresa DIGI està desplegant fibra òptica a Montgat. Es tracta d’una nova operadora de telecomunicacions que està desplegant fibra òptica pel municipi amb l’objectiu de poder donar servei als seus nous clients. L’empresa DIGI ha demanat l’autorització a l’Ajuntament per passar el cablejat de fibra òptica a canalitzacions ja existents a la via pública, i estan autoritzats a fer-ho només a la via pública.

És possible que en casos puntuals, l’empresa DIGI necessiti l’autorització de propietaris privats per fer la seva extesa de cable per façanes privades o a l’interior d’edificis de pisos. Des de Serveis Tècnics municipals ens han informat que aquestes actuacions no estan autoritzades per l’Ajuntament, i l’empresa ha de demanar autorització expressa als propietaris de les finques privades o als presidents de les comunitats de veïns i veïnes per poder instal·lar el seu cablejat.

En cap cas, els operaris de l’empresa poden dir, per pressionar al veïnat, que tenen autorització de l’Ajuntament. Només amb l’autorització expressa dels propietaris privats estan autoritzats a estendre els cables de fibra òptica per les façanes de les cases.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom