Montgat amplia els refugis climàtics

0
398

A Montgat, l’Ajuntament ha ampliat la xarxa de refugis climàtics per oferir espais on la ciutadania pugui refugiar-se durant els episodis de temperatures extremes i comptem amb diversos refugis climàtics, tant interiors com exteriors, per proporcionar confort tèrmic a la població.

Entre ells es troben el Parc de la Riera d’en Font i el Parc del Tramvia: ambdós estan oberts 24 hores i compten amb connexió al transport públic. Pel que fa als refugis interiors, la vila compta amb la Biblioteca Tirant lo Blanc (ronda dels Països Catalans s/n) i el Casal de Gent Gran Joan Maragall (carretera Marina, 113).

La Biblioteca Tirant lo Blanc està oberta als mesos de juliol i setembre de dilluns a dijous de 15.30 a 20.30 h, i els dijous, divendres i dissabtes de 10 a 13.30 h (dissabtes a partir del 16 de setembre). Al mes d’agost la Biblioteca està tancada per descans del personal.

Per altra banda, el Casal de la Gent Gran Joan Maragall està obert als mesos de juliol i setembre de dilluns a divendres de 10 a 13 h i de 16 a 20 h i també al mes d’agost de dilluns a divendres de 16 a 20 h.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom