La xarxa de Bus Metropolità incorpora 18 nous autobusos elèctrics

0
700

L’Àrea Metropolitana de Barcelona continua avançant en la renovació dels autobusos que circulen per la metròpolis de Barcelona, amb l’objectiu d’aconseguir una flota més neta i sostenible. Aquest dimarts, 9 de juliol, s’ha presentat, a Santa Coloma de Gramenet, la incorporació de 18 nous autobusos elèctrics a la xarxa de Bus Metropolità que circula pel Barcelonès nord, els quals ja circulen per Santa Coloma de Gramenet, Badalona, Sant Adrià de Besòs, Barcelona, Tiana i Montgat.

“En el marc del compromís municipal per una Santa Coloma més sostenible i saludable avui fem un petit pas més, amb aquests nous autobusos, cap a una mobilitat de zero emissions contaminants. Apostem per un model on es tingui en compte, per damunt de tot, la salut i el benestar de les persones. Com a ciutat ens hem implicat i coresponsabilitzat amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i l’Agenda 2030, de les Nacions Unides, i seguim aplicant mesures per revertir els efectes del canvi climàtic, afavorint una mobilitat més respectuosa amb el medi ambient i amb la salut de la ciutadania”, ha apuntat, durant l’acte de presentació d’aquests vehicles, l’alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, Núria Parlón.

Els busos que s’han presentat compten amb finançament dels fons del Pla de recuperació, transformació i resiliència, finançat per la Unió Europea amb els fons Next Generation (NGEU).

 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom