La Nit del Mono 2023: horari, recorregut i novetats

0
12420

La Nit del Mono és la primera nit festiva de les Festes de Maig. El dia 5 de maig a les 21:15h, just després del Pregó a càrrec de la periodista Laura Fa, es donarà el tret de sortida a la Nit del Mono. A partir de la figura del capgròs del Mono, es farà un recorregut pels carrers de Baix a Mar amb la participació d’alguns entremesos i acompanyat de música de gralles i txaranga.

Consistirà d’una cercavila nocturna on amb les Bèsties de Foc, la Mulassa i els Gegants de la Faràndula acompanyaran al Mono durant la nit que “ha pogut escapar de la gàbia que el té tancat tot l’any”. Tot això acompanyat per les gralles dels Grallers de Barcelona i per la txaranga de la Banda Patilla, que animaran a ballar amb el Mono i les colles.

Recorregut

Inici a la plaça de la Vila, carrers de Francesc Layret, de Lleó, de la Pietat, de Mar, de Sant Pere, del Carme, passeig de la Rambla i Passeig Marítim, fins al Dimoni. En acabar, es farà un concert de DJ’s a la platja.

A la meitat del recorregut, hi haurà la Parada del Mono: davant de l’escola del Mar, el Mono ens tindrà preparada una sorpresa que no us podeu perdre.

Pack de la Nit del Mono

Els packs de La Nit del Mono valdran 6€ i inclouran: el got, el barret, 2 tickets per dues cerveses o un combinat i una il·lustració amb el còmic de La Nit del Mono i el recorregut fets per l’artista badalonina Abril Andreu. A més, també hi haurà un element sorpresa.
Un dels canvis més importants d’aquest any és que els tiquets que podreu adquirir amb el pack de La Nit del Mono serviran per a la barra de la Plaça de la Vila i per la barra final que durarà fins que acabi el concert de PD’s a la platja.

Els preus de la cervesa seran a 2 euros i els combinats a 4,5 euros.

Concerts a la platja

El recorregut finalitzarà davant del Dimoni al voltant de la 1h i tot seguit tindrà lloc el concert de PD’s fins les 4h on hi haurà la barra final.

01h DJ Maki

02.30h DJ Boby Potter x DJ Matiner x Drum&Jan

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom