BRICOMART, el magatzem de la construcció i la reforma, arriba a Badalona

0
4440
Façana BRICOMART BADALONA.
Façana BRICOMART BADALONA.

Un magatzem dissenyat per oferir la millor experiència de compra professional on tothom és benvingut.

El proper 25 de març, a partir de les 7.30 h, BRICOMART, el magatzem de la construcció i la reforma, obre les portes a Badalona, a l’Avinguda de Conflent, s/n. Amb una superfície de més de 10.000 m2, els clients hi trobaran més de 20.000 productes sempre als millors preus (IVA inclòs), disponibles en estoc permanent i avalats per la qualitat que aporten les marques líders.

Fidel al seu compromís, Bricomart garanteix cada dia PREUS DE MAGATZEM, els més baixos, sense promocions, ni sorpreses i amb l’IVA inclòs en el preu final. Una altra màxima de Bricomart és la QUALITAT PROFESSIONAL en totes les referències que ofereix, ja que concentra la seva proposta comercial en productes de les marques líders del sector i reconegudes a la zona, com AYMAR, Valentine, Ceràmica Fusté o Webber. A més, aposta fermament pels proveïdors locals i regionals, amb l’objectiu de contribuir en el desenvolupament del teixit empresarial de Badalona.

BRICOMART Badalona es presenta com una solució integral en la qual tots els clients podran trobar tot el necessari per als seus projectes, gràcies als més de 20.000 productes de tots els oficis de la construcció i la reforma.

La superfície de venda està distribuïda en dues plantes. A la planta superior hi ha la major part de seccions: fontaneria, electricitat, ceràmica, sanitaris, eines, pintura, ferreteria, cuines, terres, portes i finestres. La planta inferior, de més de 4.000 m2, està dedicada exclusivament a materials de construcció i disposa d’un pati cobert al qual es pot accedir amb el vehicle per carregar directament la mercaderia. Una distribució còmoda i avantatjosa que estalviarà temps i diners als seus clients.

A més, per facilitar una COMPRA RÀPIDA I EFICAÇ, el magatzem disposa d’un ampli pàrquing gratuït exclusiu per a clients, amb 430 places, 11 caixes (3 de les quals per a compres de gran volum) i una zona de càrrega per a mercaderies voluminoses. A més, a bricomart.es els usuaris hi trobaran tota la gamma de productes, amb preus i estoc sempre actualitzats.

El magatzem està dissenyat per oferir la millor experiència de compra amb SOLUCIONS PROFESSIONALS, com finestres a mida de PVC i alumini, zona de prova d’eines, sistema tintomètric, taulell de ferreteria o un termini de devolució de fins a 100 dies.

Pati de materials de construcció
Pati de materials de construcció

Pati de materials de construcció

I perquè els clients rebin el millor ASSESSORAMENT PROFESSIONAL, el personal del magatzem està format per experts en cadascun dels oficis de la construcció i la reforma. El personal està en formació contínua per mantenir-se sempre al dia de les novetats del sector. A més, l’equip està compost en la major part per persones nascudes o residents a Badalona, la qual cosa ha suposat la creació de nous llocs de treball de qualitat per als veïns de la ciutat.

Bricomart reforça així la seva presència a Catalunya, on ja té tres magatzems més, a Terrassa, Sant Quirze del Vallès i Lleida. I ho fa amb una inversió de 12 milions d’euros, i contribuint a la creació d’ocupació estable i de qualitat, amb més de 140 llocs de treball directes i 20 indirectes. Aquest magatzem, a més de donar resposta a les necessitats de tots els seus clients, afavorirà la diversitat i la integració laboral a través de la col·laboració amb associacions i fundacions locals per integrar nous col·laboradors en situacions de risc d’exclusió social i laboral.

BRICOMART Badalona es converteix en el magatzem número 27 de la marca a la península, que d’aquesta manera consolida el seu lideratge com a principal superfície de distribució especialitzada en el sector de la construcció i la reforma.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom