Badalona Cultura programarà cada mes un documental

0
363

Badalona Cultura, l’empresa municipal que gestiona els espais escènics, s’ha afegit a la iniciativa Docs del Mes i projectarà cada mesun documental al Teatre Margarida Xirgu de Badalona. Aquesta iniciativa incrementarà l’oferta cinematogràfica als teatres municipals de Badalona, que fins ara ja comptaven, des del 2016, amb la projecció, també un cop al mes i al Teatre Margarida Xirgu, d’una pel·lícula del Cicle Gaudí. La primera pel·lícula d’aquest nou cicle de cinema documental serà “The Letter”, la història de la Margaret, una dona de 94 anys, d’esperit valent i que ha de fer front a les perilloses acusacions de bruixeria que li arriben per part d’alguns dels seus familiars. El seu net, en Karisa, haurà de viatjar de la ciutat als seus orígens rurals per investigar les amenaces que està rebent la seva àvia.

Docs del Mes és una iniciativa que, amb la voluntat d’apropar el documental als espectadors I espectadores més enllà de les grans capitals, estrena cada mes un documental en una xarxa de més de 70 sales a tot l’estat en poblacions grans, mitjanes o en petits municipis arreu del territori. Es poden consultar totes les dates de projeccions a la seva web: www.docsdelmes.com

Les entrades es poden comprar a la web www.teatrezorrilla.cat o a taquilla el mateixa dia de la projecció per un preu de 3€.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom