Adama Traoré ve a Badalona per fer una visita al projecte La Rotllana

0
1184
Autor: La Rotllana

L’Adama Traoré, exjugador del FC Barcelona i actualment al Wolverhampton Wanderers FC, va visitar les instal·lacions de La Rotllana, a Badalona.

Durant la jornada, Adama va visitar la lliga Pangea de futbol masculina i femenina i va interactuar amb l’equip participant, fer tocs de pilota i fins i tot xiular un partit. El jugador va ser entrevistat pels reporters esportius de Badalona Capaç, i també va fer una xerrada als equips professional i de voluntariat dels projectes socioesporitus de Rotllana sobre esports i valors, a partir de les seves vivències personals.

La cultura de l’esforç, la lluita contra la xenofòbia i el compromís per l’equitat social van formar part de la xerrada de l’esportista. Traoré es va mostrar molt impressionant i content per la vitalitat del jovent que va conèixer, i orgullós del projecte que la Rotllana fa dintre del moviment Common Goal.

El projecte la Rotllana

La Rotllana és una associació sense ànim de lucre amb seu a la ciutat de Badalona des de 1.990. La seva missió és contribuir al desenvolupament personal i social dels infants, adolescents i joves des de l’educació no formal. Els seus principals àmbits d’actuació són els de l’educació en el lleure, la cultura, la cooperació internacional, l’esport i l’acció sociocomunitària.

Autor: La Rotllana

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom