A punt el dispositiu de seguretat de Sant Joan

0
399

Badalona ho té tot a punt per viure la nit més curta de l’any. El fet que Sant Joan caigui en dilluns ha fet que molts ciutadans hagin marxat fora de la ciutat i això ja s’ha notat aquest dissabte. Segons el departament de Comunicació de l’Ajuntament, el dispositiu de seguretat comptarà amb gairebé 80 agents de la Guàrdia Urbana, més de 20 efectius de Mossos d’Esquadra i per primera vegada dues dotacions fixes dels ARRO en horari nocturn, que vetllaran per la seguretat amb especial incidència a les zones d’oci i al front marítim.

Guàrdia Urbana disposarà d’un dispositiu integrat per 77 agents per donar cobertura al servei, des de la tarda del dia 23 de juny i fins al migdia del dia 24. Per la seva part, el dispositiu comptarà també amb la participació dels Mossos d’Esquadra, que destinaran a l’operatiu 22 agents durant la nit del 23, així com dues dotacions dels ARRO fixes a Badalona en horari d’1.00 a 6.00 h de la matinada.

Pel que fa a la cobertura del dia 24 de juny, entre les 6 i les 14 hores, l’operatiu policial es reforçarà amb l’ús de drons.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom