Els 25 anys del Zorrilla marcaran la programació de tardor dels teatres municipals

0
387

Enric Borràs torna ara al seu estimat Teatre Zorrilla per celebrar els 25 anys de la seva reinauguració. Serà el 21 de setembre, obrint la temporada dels teatres municipals de Badalona. Una programació que arribarà fins Nadal. El 21 de setembre serà el torn de Les morts d’en Manelich per commemorar el ressorgiment del teatre més emblemàtic de la ciutat i la seva transformació en centre d’arts escèniques. Una oda al teatre i a una de les figures més mítiques del teatre català. El 27 de setembre, arribarà a Badalona Conqueridors, amb Ramon Mandaula. A l’octubre, Els Ossos de l’Irlandès, de Víctor Borràs. Durant la tardor també arribaran les obres Solar, el Cant dels Obrers, Exquisit,OdisseaHamelí o l’actor José Corbacho. El festival Filmets o la Festa Gòspel de Badalona també arribaran la propera tardor.

Podeu consultar tota la programació en aquest enllaç: https://teatrezorrilla.cat/wordpress/wp-content/uploads/Llibret-TEMP-SET-DES-2024.pdf

 

25 anys del teatre Zorrilla

El 21 de gener de 1999 es va reinaugurar el Teatre Zorrilla29 anys després del seu tancament. Sota la direcció d’Andreu Solsona, el nou Teatre Zorrilla va néixer com el Centre d’Arts Escèniques de Badalona i va tornar a obrir les portes públicament amb un conjunt d’activitats que van constituir l’estrena de la seva programació estable. La ciutat va recuperar així per al seu futur un teatre amb 130 anys d’història on hi havien actuat grans noms del panorama teatral de l’època com Margarida Xirgu o Enric Borràs.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom