Neix a Tiana un telèfon per joves i adolescents

0
1631

Tiana ja té un telèfon d’atenció pels joves i adolescents del poble. A partir d’ara, si ets jove, i de Tiana, pots utilitzar aquest telèfon per problemàtiques socials, emocionals, laborals, de formació, etc. Pots trucar al 673102763 o enviar un WhatsApp.

El programa Escolta Jove, que impulsa la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Tiana, té com a objectiu generar vincles amb les persones joves mitjançant accions sostingudes en el temps, que permetin teixir les confiances necessàries per abordar les vulnerabilitats vivencials específiques d’aquest col·lectiu. Els governs locals a través dels seus serveis de joventut enfronten el repte de tractar, gestionar i prevenir aquest increment de vulnerabilitats, així com les seves possibles conseqüències.

A Tiana, el projecte persegueix la vinculació dels adolescents i joves al nou servei per acompanyar-los en situacions de possible risc social amb dificultats d’adaptació al sistema educatiu, al món laboral, al seu trànsit a la vida adulta o situacions personals i dificultats en el transcurs del seu cicle vital. El poble de Tiana ha d’esdevenir un actor i una possibilitat en el marc del poble viu, educador i cuidador en què l’entorn diari dels adolescents i joves esdevingui un actiu de salut i benestar.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom