Pòquer de victòries del Club Rem Badalona en la segona regata de la XIII Lliga Catalana

0
2853

El gran triomfador de la segona regata de la XIII Lliga Catalana de Llagut celebrada a la platja de la Picòrdia, a Arenys de Mar, va ser Club de Rem Badalona. El club taronja va aconseguir el passat cap de setmana tres victòries en categories femenines (cadet, veterà i sènior) i una en categoria masculina (sènior).
L’equip cadet femení, que segueix líder de la classificació, va aconseguir la segona victòria de la lliga, imposant-se a la final per davant del Natació Badalona, Móra d’Ebre i Pescadors de Lloret, després de fer un segon lloc a la cronometrada. El veterà femení va aconseguir guanyar la seva primera regata de la temporada després de guanyar clarament la cronometrada, superant a la final a les noies del Cambrils, Natació Badalona i Arenys de Mar. Amb aquesta victòria es col·loquen segones a la general, empatades amb Natació Badalona.
Finalment, els dos equips sèniors van aconseguir guanyar en les seves respectives categories, fet inèdit fins ara en la història del club. Les femenines, després de fer un segon lloc a la cronometrada, van guanyar la final per davant de Mataró, Cambrils i Bétulo, situant-se segones a la classificació. Els nois van fer exactament el mateix que les seves companyes de club, segons a la cronometrada i victòria a la final, amb la que consoliden el seu liderat.
La tercera jornada, en la que els Club Rem de Badalona haurà de ratificar aquests excel·lents resultats, es celebrarà el proper 12 de juliol a Roses.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom