Els infants ingressats a Can Ruti reflexionen sobre l’empremta dels humans al món marí

0
284

Des d’aquest mes de maig, els vestíbuls principal i de consultes externes de l’Hospital Germans Trias s’han transformat en galeries de museu que exposen obres fetes pels artistes més menuts de l’hospital de Can Ruti. El projecte artístic “Trilogia Marina: Contaminació. Desgel. Moviment” és una iniciativa de la cooperativa Art & Coop que ha treballat durant tot el curs escolar amb els nens de l’Aula Hospitalària, les seves famílies i els professionals de l’Hospital. El resultat són tres exposicions amb un fil comú: el món marí, la interacció de l’ésser humà amb el medi i l’empremta que deixem.

Contaminació

Per treballar aquest concepte, la canalla s’ha inspirat en paisatges on la brutícia i la fauna cohabiten, i han creat fòssils marins, utilitzant fang, guix i diferents objectes que podem trobar sota l’aigua. Les peces estan exposades al vestíbul de consultes externes.

Desgel

En aquesta exposició, situada al vestíbul principal, es poden veure escultures conceptuals on els infants han treballat els volums, les textures i els colors que els evocava aquest concepte. Les obres de “Contaminació” i “Desgel” estan exposades en unes peanes cedides pel Museu Nacional d’Art de Catalunya i hi romandran fins al setembre.

 

 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom