El Joventut de Badalona renuncia a disputar l’Eurocup per qüestions econòmiques

0
1103

La delicada situació econòmica que està vivint l’esport en general ha jugat una mala passada a la Penya. El consell d’administració del club va comunicar a l’Euroleague la seva renúncia a disputar la propera edició de l’Eurocup per preservar els interessos de la societat. Després d’una bona temporada, en la que l’equip ha aconseguit classificar-se de nou pels play-off pel títol, la directiva ha hagut de prendre aquesta difícil decisió per centrar tots els esforços de l’entitat en garantir la viabilitat econòmica del club.
El club va emetre un comunicat en el que demanava la comprensió de l’afició i assegurava que, després d’intentar buscar una possible viabilitat parlant amb el patrocinador principal i les institucions, la única sortida responsable per part del club era renunciar a participar la competició.
En el mateix comunicat, el club ha assegurat que treballarà per millorar la situació del club verd-i-negre i facilitar-ne el retorn a les competicions continentals quan es donin totes les condicions per fer-ho.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom