El Badalona perd a la pròrroga i diu adéu a la Copa amb el cap ben alt

0
1236

Jordi Creixell

El Badalona va haver d’acomiadar-se del somni de la Copa però ho va fer amb el cap ben alt, forçant la pròrroga davant del Granada, que va acabar decantant la balança en el temps extra (1-3). Tot i el gerro d’aigua freda que va suposar el gol matiner d’Ismail al minut 2 (0-1), els de Manolo González van tornar a fer vibrar l’Estadi amb un bon partit i en la represa, en una jugada d’estratègia, van somiar amb una nova gesta amb el gol de Miquel Robusté (1-1). L’empat es va mantenir fins al final del temps reglamentari, però en la pròrroga els andalusos van acabar complint amb la lògica, amb les dianes de Gonalons i Carlos Fernández.
L’afició badalonina, amb tot, va tornar a xalar amb els escapulats, en una nit on també estava previst fer, per fi, l’acte d’inauguració oficial de l’Estadi, amb l’actuació del cantant Miki Núñez. Tot plegat, però, es va haver de cancel·lar per culpa del temporal.

Empat amb l’Andorra
Pel que fa a la lliga, el Badalona només va poder sumar en punt en el doble compromís al camp del Barça B (derrota per 2-1) i a l’Estadi davant de l’Andorra (empat a zero amb una discutida actuació arbitral). Dos resultats que tornen a situar els escapulats en posició de descens abans de viatjar al camp de l’Ebro, l’ex equip de Manolo González, on jugaran aquest diumenge a les 12h del migdia. Foto: CF Granada