Dimarts estaran disponibles els bons consum: més de 365.000 euros per impulsar el comerç local

0
10082

L’Ajuntament de Badalona i la Cambra territorial del Barcelonès Nord enceten una segona edició de la campanya “A Badalona som bons!”. La nova campanya està dotada amb més de 365.000 euros que contribuiran a generar un impacte de més de 900.000 euros entre el teixit comercial badaloní. Ho ha explicat el regidor de Protecció a les persones i impuls comercial, David Torrents, al Badalona Matí de Badalona Comunicació.

La iniciativa posarà a disposició dels ciutadans més de 91.000 bons per bescanviar entre els comerços adherits de la ciutat. Concretament, cada usuari tindrà l’oportunitat de descarregar un màxim de 10 bons promocionals, els quals cadascun d’ells aplicarà 4 euros de descompte per cada 10 euros de compra en les adquisicions realitzades als comerços locals adherits a la campanya. Així, per cada badaloní que faci una compra per un valor final de 100 euros, se li descomptaran 40 euros d’aquest import, pagant-ne només els 60 restants, és a dir, obtindran una rebaixa del 40% en el preu.

La campanya pretén triplicar el nombre d’establiments adherits a la primera edició i superar els tres-cents. Així ho han presentat públicament els impulsors de la iniciativa, qui han refermat, de nou, la seva aposta per impulsar el comerç de proximitat, contribuint a la desestacionalització de la demanda, i ajudar a la població del municipi a fer front a la recent inflació que ha patit la cistella de productes.

De fet, per tal de fomentar el seu caràcter social la campanya posarà a disposició de tota la ciutadania, que descarregui els 10 bons de comerç, la possibilitat de poder gaudir d’un bo extra solidari per bescanviar en establiments d’alimentació que s’adhereixin a l’acció social del banc d’aliments.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom