El teatre del Círcol arrenca la nova temporada amb el Parc de les Magnòlies

0
1100

Torna el teatre a la històrica sala del Círcol per donar el tret de sortida a la nova temporada 2022-23. La Dramàtica del Círcol fa una adaptació teatral d’un dels relats breus de Mercè Rodoreda, ‘El Parc de les Magnòlies’. Enmig d’un parc romàntic, com els d’abans, la Rodoreda més punxeguda i perspicaç juga amb el safareig, la comèdia, el drama i l’amor. L’espectacle de producció badalonina, que va ser estrenat dins del festival ‘La Claca’, ara ha gaudit d’una versió adaptada a la sala per iniciar una temporada plena de cinema, monòlegs, concerts i, sobretot, teatre!

Una temporada que arriba carregada de novetats. Respecte al teatre familiar, des d’El Círcol ens expliquen que l’èxit de l’obra ‘El Monstre de Colors’ -Sold Out dos dies consecutius- els ha empès a apostar fermament per continuar apropant al rovell de l’ou de Badalona obres infantils de companyies consolidades i reconegudes: la Tresca i la Verdesca, Festuc o Ortiga són algunes de les artífexs dels 5 espectacles per a famílies que veurem aquest any. La primera serà ‘Kumulunimbu’, una preciosa història de titelles sobre la migració i l’esperança captivadora per petits i grans. En el cas del teatre familiar, l’abonament permet agrupar les obres en packs de 3 o 5.

L’oferta per adults de concerts i teatre tampoc es queda curta i només al primer trimestre ja ve carregada de bones oportunitats, adquiribles també a través dels abonaments. En l’apartat musical, ens tornarem a trobar amb Joan Garriga, un músic que des del seu concert a El Círcol la temporada passada no ha fet més que enfortir el seu vincle amb l’entitat. En aquesta ocasió, vindrà acompanyat, en una ‘Locomotora’ -títol de l’espectacle- tripulada també pel Madjid, Willy Fuego i l’imprescindible Muchachito. Marc Parrot serà l’altre concert abans de Nadal: el que va saltar a la fama com ‘El Chaval de la Peca’ presentarà al teatre el seu últim disc, ‘Els Fets i l’atzar’, un compilat de cançons amb un estil íntim i eclèctic per fer-nos surfejar per les seves vivències i pensaments en un mar ple de flow i melodies atrapants.

Marc Sarrats, còmic de trajectòria meteòrica al panorama català, es presenta com un dels noms més impactants de la cartellera teatral de finals d’any. L’altra serà el de Núria Llausí, professora de teatre de l’entitat, que actuarà a ‘Safareig: anàlisi semàntica de l’amor’, una reivindicació sobre el llegat de les bugaderes, la xafarderia amorosa i la parla popular. L’obra ha passat pel teatre Tantarantana i finalment aterra ara a Badalona. Pel que fa a Sarrats, l’hem pogut seguir aquest any a RAC105 i a l’’Està Passant’ de TV3 i estrenarà ‘Alta Flipamenta’, el seu primer espectacle unipersonal en forma de monòleg còmic, un show expansiu i àcid on farà un repàs per l’imaginari català dels últims 15 anys i per experiències autobiogràfiques.

Entrades i abonaments es poden comprar a través del seu portal web: https://elcircol.cat/el-teatre-de-el-circol/programacio-temporada/

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom