La Festa Major de Sant Cebrià a Tiana: imaginari popular i Lil Dami

0
520

La Festa Major començarà el dijous, 15 de setembre, amb el pregó a càrrec de Teresa París, i acabarà el diumenge, 18 de setembre. Les principals novetats d’aquesta edició són l’estrena del Toc d’inici i el bateig del Capgròs de l’Any, una clara aposta per l’imaginari popular.

Descobreix tota la programació de la Festa Major de Sant Cebrià a Tiana.

El Parc de l’Antic camp de futbol i la Plaça de la Vila seran la seu dels concerts d’enguany. Lil Dami actuarà el divendres 16 a les 23:00 al Parc de l’Antic Camp de Futbol. L’artista terrassenc serà el gran cap de cartell de la festa per donar un toc urbà a les celebracions. També es podrà escoltar l’Orquestra Marinada, la Balkan Paradise Orchestra o The Penguins.

El Toc d’inici i el Capgròs de l’Any
El nou Toc d’Inici és el solemne acte d’obertura de la Festa Major, el dia 15 de setembre, on els diferents personatges de la imatgeria popular i entitats surten en cercavila i, un cop a la plaça, fan una mostra del que es podrà veure per Festa Major.

La festa del Capgròs de l’Any consistirà en un reconeixement que es farà a partir de les pròximes festes a persones que hagin destacat a Tiana. S’escollirà l’any que ve amb una votació popular i el podran rebre aquells que hagin marcat una època o que hagin format part del dia a dia, ja sigui a partir dels seus oficis o del tarannà personal.

L’alcalde de Tiana, Isaac Salvatierra, assegura que “s’ha apostat per actualitzar la Festa Major, des de la tradició, amb un renovat Toc d’Inici i amb més presència de l’imaginari popular”.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom