Guanyem Badalona exigeix al nou govern la dissolució de la Unitat Omega i l’aplicació d’un recàrrec del 50% als pisos buits

0
1992

Guanyem Badalona en Comú ha emplaçat al nou govern, entre PSC, ERC, En Comú Podem i Junts, que un cop desencallada la problemàtica de l’alcaldia, negociés un programa per al govern de majoria absoluta que aleshores s’albirava i un pla d’actuacions urgents que demostrés que alguna cosa canviava, més enllà del relleu en la figura de l’alcalde. Aquest programa de mínims s’hauria d’haver tirat endavant amb un govern de concentració, amb lideratge plural, fort, amb majoria absoluta, de 16 regidors.

Segons Guanyem, el regidor del PSC, Rubén Guijarro tenia la responsabilitat de fer govern i, a pesar de l’oferiment, va decidir excloure la formació d’un executiu que, finalment, queda dominat per una majoria del PSC, segons apunta Guanyem. En un comunicat, Guanyem explica que ha decidit assumir amb responsabilitat i amb decisió aquesta posició de centralitat política, i farà valdre l’aritmètica al si del Ple Municipal, que li dóna la clau per decantar les majories.

El nou govern ha de demostrar que és un govern diferent, amb bona gestió i també amb actuacions que s’han de notar des del primer moment, i llançar aquest missatge a la ciutadania. D’entre les necessitats immediates de la ciutat que Guanyem Badalona fiscalitzarà que s’emprenguin, se’n destaquen algunes, com la dissolució de la Unitat Omega de la Guàrdia Urbana, gravar els propietaris de pisos buits amb un recàrrec del 50% a l’IBI, com ja fan altres municipis, fer la comprovació de la insonorització del pavelló de Sant Josep, i desprecintar immediatament l’equipament. Cal liderar, a més, una solució definitiva per al Club o anul·lar la demolició de La Mobba i conservar-ne la part que permeti fer-hi un equipament dedicat a la creació cultural, entre d’altres mesures.

 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom