Torna el Mercat del Trasto després de dos anys

0
6712

La 26a edició del tradicional Mercat del Trasto de Badalona tindrà lloc el diumenge 28 de novembre. El mercat comptarà amb 248 parades. Les persones que hi vulguin participar podran fer la preinscripció en línia a partir del dimarts 2 de novembre a la pàgina web de l’Ajuntament de Badalona. 

Després de dos anys d’interrupció a conseqüència de les restriccions derivades per la pandèmia de la COVID-19, el Mercat del Trasto de Badalona torna al Parc de les Muntanyetes del barri de Montigalà. Es tracta d’una fira on els ciutadans particulars i associacions sense ànim de lucre poden vendre els seus objectes de segona mà. El mercat té l’objectiu de promoure la reutilització, donar valor als objectes usats que estiguin en bon estat perquè no es converteixin en residus i, alhora, donin servei a persones que els necessitin. És per això que s’emmarca dins les actuacions de la Setmana Europea de Prevenció de Residus. 

Les persones que estiguin interessades a participar en el Mercat del Trasto del 28 de novembre muntant una parada podran fer a partir de dimarts 2 de novembre la preinscripció en línia mitjançant la pàgina web de l’Ajuntament https://seu.badalona.cat/sta/CarpetaPublic/doEvent?APP_CODE=STA&PAGE_CODE=PTS_CATSERV&DETALLE=6269000171155646699500&lang=ES

També es poden fer les preinscripcions a l’Àrea de Medi Ambient I Sostenibilitat de l’Ajuntament de Badalona, ubicada a l’entresol de l’edifici municipal El Viver (plaça de l’Assemblea de Catalunya, 9 -12). Aquestes preinscripcions es podran fer de dilluns a divendres de 8.30 a 13.30 hores, i també els dijous laborables de 16 hores a 18.30 hores. Les places s’atorgaran per rigorós ordre d’inscripció i tindran preferència els ciutadans de Badalona. La inscripció es tancarà un cop exhaurides totes les places disponibles. 

Tal com s’ha anat fent en les últimes edicions, es tindrà especial cura en la recuperació de residus que genera el mercat. És per això que el mercat del Trasto compta amb la col·laboració l’Associació Solidança / Roba Amiga, una entitat sense afany de lucre i dedicada a la inserció sociolaboral de persones en situació de vulnerabilitat social, que gestionarà i valoritzarà els objectes per tal que no es converteixin en residus. Així, tots els objectes que els paradistes no hagin venut (roba, aparells elèctrics, objectes diversos, etc.) i vulguin llençar es recolliran en uns contenidors per tal que Solidança / Roba Amiga els classifiqui i els pugui recuperar. 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom