Rosalía dona a conèixer la recepta del seu pa de pessic… on no hi falta l’Anís del Mono

0
1081

La Rosalía ha fet esclatar les xarxes compartint la recepta del que ella anomena el seu “pa de pessic de 14 quirats”, un pastís que, segons diu, ha fet “deu mil vegades” i que “sempre surt bé”. La cantant explica que no és cap professional de la rebosteria, però que tots els seus amics n’han gaudit sempre que l’ha preparat.

Entre l’oli d’oliva bo i les millors taronges que tinguis a mà, hi ha un detall que ha fet somriure especialment a Badalona: el seu pa de pessic porta Anís del Mono com a ingredient indispensable.

El licor més emblemàtic de la ciutat és el toc estrella de la recepta, i Rosalía no s’hi pensa gens a l’hora de recomanar-lo. De fet, deixa anar a les xarxes:

“Si no t’has acabat l’ampolla, posa-li una cullerada.”

La menció ha corregut ràpidament i ha convertit l’Anís del Mono en el protagonista inesperat d’un pa de pessic que ja està triomfant entre fans i aficionats a la cuina.

La publicació arriba dies després que la cantant sorprengués David Broncano al programa La Revuelta de Televisió Espanyola amb aquest mateix pastís, que va arrencar elogis immediats.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom