Des de les Coques clàssiques de brioix, crema, nata o llardons fins a opcions més innovadores com la de xocolata.
Amb més de seixanta anys d’història a Badalona, Fontisi torna a oferir la seva selecció de Coques de Sant Joan per celebrar una de les nits més emblemàtiques de l’any. La pastisseria, referent a la ciutat, manté la seva aposta per la qualitat i incorpora enguany novetats.
Des de les Coques clàssiques de brioix, crema, nata o llardons fins a opcions més innovadores com la de xocolata. Totes elles elaborades amb ingredients de primera qualitat, per garantir un resultat final que combina sabor i autenticitat.
Aquest any, la proposta s’amplia amb la incorporació de productes salats i dolços disponibles a través de la botiga en línia. Els clients poden encarregar, amb antelació, pizzes i empanades per completar el sopar de revetlla sense necessitat de cuinar. O packs dolços pensats especialment per a l’ocasió.
Una altra novetat és la centralització de totes les recollides de comandes online –tant de coques com dels productes salats i dolços– a l’obrador del carrer Miquel Servet, 202, a Badalona.
Els dies habilitats per recollir les comandes són el diumenge 22 de juny, de 8h a 15h, i el dilluns 23 de juny, de 8h a 19h. Aquesta mesura s’ha pres amb l’objectiu de millorar l’experiència dels clients evitant cues innecessàries i facilitant la recollida.
Una revetlla més, i ja en van moltes, la pastisseria badalonina tornarà a ser present a centenars de taules per celebrar una nit especial amb productes de qualitat i proximitat.
Horari especial d’obertura a Plaça Pep Ventura, 16
-
Dissabte 21 i diumenge 22 de juny: de 8h a 15h
-
Dilluns 23 de juny: de 8h a 20h
-
Dimarts 24 de juny: TANCAT































