Fontisi celebra la revetlla de Sant Joan amb les tradicionals Coques i moltes altres novetats

0
1232

Des de les Coques clàssiques de brioix, crema, nata o llardons fins a opcions més innovadores com la de xocolata.

Amb més de seixanta anys d’història a Badalona, Fontisi torna a oferir la seva selecció de Coques de Sant Joan per celebrar una de les nits més emblemàtiques de l’any. La pastisseria, referent a la ciutat, manté la seva aposta per la qualitat i incorpora enguany novetats.

Des de les Coques clàssiques de brioix, crema, nata o llardons fins a opcions més innovadores com la de xocolata. Totes elles elaborades amb ingredients de primera qualitat, per garantir un resultat final que combina sabor i autenticitat.

Aquest any, la proposta s’amplia amb la incorporació de productes salats i dolços disponibles a través de la botiga en línia. Els clients poden encarregar, amb antelació, pizzes i empanades per completar el sopar de revetlla sense necessitat de cuinar. O packs dolços pensats especialment per a l’ocasió.

Una altra novetat és la centralització de totes les recollides de comandes online –tant de coques com dels productes salats i dolços– a l’obrador del carrer Miquel Servet, 202, a Badalona.

Els dies habilitats per recollir les comandes són el diumenge 22 de juny, de 8h a 15h, i el dilluns 23 de juny, de 8h a 19h. Aquesta mesura s’ha pres amb l’objectiu de millorar l’experiència dels clients evitant cues innecessàries i facilitant la recollida.

Una revetlla més, i ja en van moltes, la pastisseria badalonina tornarà a ser present a centenars de taules per celebrar una nit especial amb productes de qualitat i proximitat.

Horari especial d’obertura a Plaça Pep Ventura, 16

  • Dissabte 21 i diumenge 22 de juny: de 8h a 15h

  • Dilluns 23 de juny: de 8h a 20h

  • Dimarts 24 de juny: TANCAT

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom