El restaurant Almarge, situat al carrer del Lleó, ha tornat a ser reconegut per la guia Barcelona Slow Food 2026, que distingeix els establiments compromesos amb la gastronomia sostenible, el producte de proximitat i la relació justa amb els productors. El reconeixement es va fer públic aquesta setmana en el marc del Fòrum Gastronòmic de Barcelona.
El local badaloní, liderat pel cuiner Germán Franco i Marta Rombouts, aposta des dels seus inicis per una cuina honesta, d’arrels mediterrànies i amb ingredients de temporada. La seva carta combina plats senzills i elaborats amb tècnica, sempre amb productes locals i vins naturals de petits cellers.
Amb aquesta nova distinció, Almarge consolida la seva presència a la guia, que enguany arriba a la seva sisena edició. El projecte Slow Food promou una gastronomia basada en els valors del moviment “bo, net i just”, defensant un model alimentari més responsable, sostenible i arrelat al territori.
El restaurant badaloní forma part d’una selecció d’establiments de la demarcació de Barcelona que treballen per mantenir viva la connexió entre la cuina i la terra, i que contribueixen a preservar la biodiversitat i la cultura gastronòmica local.































