Els pastissers encaren Sant Joan amb bones previsions de venda de coques

0
1058

El Gremi de Pastisseria de Barcelona encara la campanya de Sant Joan amb la previsió d’igualar les vendes de coques de l’any passat. Tot i que el sector evita donar xifres concretes, la perspectiva és positiva, amb la previsió que el fet que la revetlla caigui en dilluns pot allargar les vendes durant tot el cap de setmana previ. En els darrers anys, a més, s’ha detectat un interès creixent per les coques farcides de crema o nata. Els professionals insisteixen en posar en relleu la qualitat dels ingredients que les pastisseries tradicionals fan servir, com ara farines, fruites o pinyons, per davant dels que poden emprar els productors que comercialitzen els seus productes en supermercats o grans superfícies.

Les coques farcides, però, guanyen protagonisme any rere any. “Cada cop tenen més força, una coca farcida de nata, crema o xocolata és un dels productes més valorats pels clients”, destaca Zaguirre, que des de l’obrador de la seva pastisseria, a Terrassa, ja ho tenen tot a punt per als dies forts de la campanya de Sant Joan.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom