L’Ajuntament i la Generalitat es reuniran aquest dijous per abordar i fer seguiment de les agressions sexuals a Badalona

0
1429

L’Ajuntament de Badalona convocarà aquest dijous al matí un Ple extraordinari per rebutjar i condemnar l’agressió sexual grupal d’una menor ocorreguda aquest cap de setmana a la ciutat. El mateix dijous representants de l’Ajuntament de Badalona i la Generalitat de Catalunya mantindran una reunió telemàtica per abordar i fer seguiment de les agressions sexuals a menors ocorregudes a Badalona en els darrers mesos.

Per part de l’Ajuntament, en la trobada participaran la 2a tinenta d’Alcaldia i regidora de l’Àmbit d’Educació, Feminismes i LGTBIQ+, Ciutadania, Participació i Agenda 2030, Aïda Llauradó; i el 3r tinent d’Alcaldia i regidor de l’Àmbit de Protecció Social a les Persones i Impuls Comercial, David Torrents. Per part de la Generalitat participaran representants de la Delegació Territorial del Govern de la Generalitat, de la Direcció General d’Atenció a la Infància i l’Adolescència (DGAIA) i dels Departaments de Presidència, Educació, Salut, Igualtat i Interior.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom