Programa activitats Tiana Negra 2023: 11a edició del festival de novel·la negra catalana del 20, 21 i 22 de gener

0
2027

El festival de novel·la negra catalana Tiana Negra amplia els dies del certamen, els llocs on es podrà veure i el públic al qual va dirigit. L’onzena edició del festival se celebrarà el 20, 21 i 22 de gener, tot i que ja hi haurà activitats a partir de demà, dia 14.

Tota una setmana, doncs, plena de novetats i activitats: la Ruta del Crim a Tiana, un recorregut dramatitzat per diferents indrets tianencs on han ocorregut crims i que anirà a càrrec de l’actor Miquel Gelabert; l’obra de Teatre Doppelganger a la Sala Albèniz i un festival familiar més un Vermut Negre que tancarà el certamen el diumenge 22 al Parc del Doctor Mascaró.

20 i 21 de gener a la Sala Albèniz de Tiana

El gruix d’actes del Tiana Negra, però, es concentraran com sempre els dies 20 i 21 de gener a la Sala Albèniz de Tiana, destacant-ne l’homenatge a Agustí Vehí 10 anys després de la seva mort, una taula rodona dedicada a la fusió de gèneres (negre, fantàstic, ciència-ficció), un espai dedicat al còmic negre, un altre a la literatura negra juvenil, i la presència de l’autor francès François Thomazeau, que presentarà el seu últim llibre al festival. El Tiana acollirà a més l’entrega del desè Premi Memorial Agustí Vehí i ha creat dos nous guardons, el Premi Trajectòria a la Creació i el Premi Trajectòria a la Traducció. Enguany la Biblioteca Municipal augmenta també el seu protagonisme al festival amb diverses activitats que es realitzaran durant tota aquella setmana.

 

– PROGRAMA ACTIVITATS TIANA NEGRA 2023 –

 

Després de la passada celebració dels 10 anys del Tiana Negra

Després de la celebració dels 10 anys del Tiana Negra el 2022, el festival prepara amb molta força l’onzena edició, que se celebrarà del 20 al 22 de gener de 2023. I ho fa creixent i ampliant tant els dies del certamen, com els espais on es durà a terme i el públic al qual va dirigit. El proper Tiana Negra durarà en realitat una setmana, arrencarà el dissabte 14 de gener i no s’acabarà fins diumenge 22. Tot i que el gruix d’activitats es faran com sempre a la Sala Albèniz de Tiana els dies 20 i 21, el festival amplia els escenaris amb una Ruta Negra per tot el poble, diverses activitats a la Biblioteca de Can Baratau i la cloenda al Parc de Can Mascaró. Enguany és el primer cop que el Tiana Negra programa una activitat familiar, amb un espectacle negre infantil, una trobada que tindrà lloc diumenge 22 al matí, acompanyada per un Vermut Negre. El festival vol acostar-se a tots els públics i que grans i petits hi tinguin el seu espai.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom