Mijail Acosta, nou director de la Fundació Roca i Pi

0
3174

Des d’aquesta setmana, Mijail Acosta Martínez és el nou director de la Fundació Llegat  Roca i Pi, després d’haver-se jubilat la directora anterior, Mercè García Garrido, i per acord pres  pel Patronat de la Fundació en la darrera reunió del 9 d’octubre passat. El nou director és  reconegut per l’acció i gestió en el camp social i, particularment, per haver estat el director de  la Fundació Acollida i Esperança durant 28 anys, entitat badalonina impulsada per una  comunitat cristiana de base animada pel franciscà P. Josep Costa i amb seu a la masia de Can  Banús.

Acosta va deixar la direcció general de la Fundació Acollida i Esperança l’agost passat per donar  pas a una renovació en la direcció i promoure un nou lideratge, el de Josep Maria Lluch, i a  partir d’aquest novembre se li va proposar assumir la direcció de la Fundació que gestiona el  llegat de Vicenç de Paül Roca i Pi. Des de la seva responsabilitat anterior, Mijail Acosta s’ha  compromès en la creació d’espais d’acollida per a persones en situació d’exclusió social severa.  En aquest sentit, ja és membre impulsor de la Taula Sense Llar de Badalona, un espai del qual  forma part la Fundació Roca i Pi des de la seva creació.

«Aquest relleu ha de ser una oportunitat de donar continuïtat a la tasca assistencial que ja  desenvolupa la institució en aquests temps tan complicats a nivell social i, alhora, per impulsar  l’acció social a la ciutat i contribuir a donar respostes als nous reptes sanitaris i socials que la  pandèmia del Covid-19 està significant per a tots, però especialment per als més desfavorits»,  remarca el president de la Fundació Roca i Pi, Mn. Jaume Aymar.

Finalment, Mn. Aymar, en nom del patronat de la Fundació Roca i Pi, ha deixat constància de  «l’agraïment sincer a la directora sortint, Mercè García, per tots els anys de treball i dedicació a  la Fundació i, especialment, per haver estat l’ànima de la renovació i millora de la Residència  Assistida i del Centre de dia Roca i Pi».

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom