Menarini col·labora amb el Banc Farmacèutic per fer arribar medicaments a gent gran

0
1590
El Banc Farmacèutic, l’ONG de la farmàcia i  el Grup Menarini han signat un acord de col·laboració amb l’objectiu de treballar junts, per apropar a les persones grans que viuen soles al municipi de Badalona els medicaments que necessiten, per no poder acudir a la farmàcia i poder així mantenir els tractaments prescrits. La farmacèutica Menarini ha fet efectiva una donació de 10.000 euros que es destinaran a un colectiu que està molt exposat a la Covid-19.

L’acord, tindrà una duració de 6 mesos, vol donar cobertura a la població de Badalona. S’estima que aquesta aliança pugui afavorir a uns 80 beneficiaris directes i prop de 330 beneficiaris indirectes.
En aquesta iniciativa d’atenció sanitària innovadora també ha participat l’Ajuntament de Badalona, el voluntariat de Creu Roja i el Institut Català de la Salut, dissenyant un circuit d’atenció gràcies al qual els voluntaris podran acudir a les farmàcies adherides al Banc Farmacèutic, i retirar la medicació que necessiten les persones grans, per portar-la als seus domicilis. Els beneficiaris d’aquesta acció seran identificats prèviament pels Serveis Socials de l’Ajuntament, i l’Institut Català de la Salut s’encarregarà de gestionar l’atenció mèdica i l’alta en un Fons Social d’Emergència creat per Banc Farmacèutic.
La implicació de Grup Menarini ha estat clau pel desenvolupament d’aquest projecte, en mostrar una vegada més el seu compromís d’ajuda i cooperació amb el municipi de Badalona, població on es troba la seu de la companyia i on a més té un dilatat itinerari de col·laboracions amb entitats locals socials i assistencials.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom