Nous cursos de català del Consorci per a la Normalització Lingüística

0
2753

El 26 i 30 de setembre comencen els cursos de català per a adults del CNL de Badalona i Sant Adrià de nivell Inicial, Bàsic, Elemental, Intermedi i Suficiència presencials de 45 hores, i els cursos en línia de nivell Intermedi i Suficiència amb la plataforma Parla.cat (www.parla.cat). També comencen els dos cursos de nivell Superior (C2), un de presencial i un altre a distància.

La inscripció s’inicia el 12 de setembre i les persones interessades han de venir a qualsevol de les dues oficines del CNL: la de Badalona (av. d’Alfons XIII, 14, entl. 1a) o de Sant Adrià de Besòs (pl. de Guillermo Vidaña i Haro, s/n-Edifici Polidor). La inscripció als cursos del CPNL es farà durant tot el mes de setembre fins a mitjan d’octubre.

En aquesta inscripció s’ofereixen un total de 870 places, repartides en 35 cursos, que es faran als diferents barris de la ciutat (podeu veure’n la programació aquí). Al llarg del trimestre s’aniran oferint nous cursos, tant de continuïtat com de nivell Bàsic 1, adreçats a les persones que volen iniciar l’aprenentatge de la llengua.

Els cursos de català organitzats pel CPNL segueixen els programes de llengua catalana de la Direcció General de Política Lingüística. Els certificats de nivell que expedeix el Consorci tenen validesa oficial i correspondència amb els nivells del Marc europeu comú de referència (MECR).

Més informació: 93 398 46 30 i http://www.cpnl.cat/badalona

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom