Comença la 24a Setmana del Muntanyisme de Badalona

0
1505

L’Agrupació Excursionista Bufalà obre aquest dilluns una nova edició de la 34a Setmana del Muntanyisme de Badalona que es durà a terme els dies 13, 14 i 15 d’aquest mes de maig al Teatre Principal de Badalona. El programa serà el següent:

Dilluns 13 de maig

SIN LÍMITES 

A càrrec de Patxi Usobiaga

En Patxi Usobiaga ens convida a conèixer la vida d’un escalador professional, un campió del món, de com de la nit al dia la seva carrera esportiva s’acaba i comença una nova vida. Accepta el seu canvi i segueix endavant fins trobar-se un altre cop amb l’escalada.

Avui en dia escala, entrena, fa surf, és entrenador d’escaladors i d’escaladores, equipa competicions…

En vols saber més i motivar-te amb ell en persona ?

Dimarts 14 de maig

JUGANDO A ESCALAR

A càrrec de Maria Benach, Lluc Macià, Alberto Ginés i en Dani Salas de la productora Documalia.

De la mateixa manera que l’escriptora Enid Blyton narrava les aventures de “Los Cinco” , el projecte de Documalia Produccions “Jugando a escalar” pretén narrar l’aventura diària d’un grup de 5 joves escaladors i escaladores que han de compaginar estudis  i la vida quotidiana.

“Jugando a escalar”  anirà més enllà del grau de les vies d’escalades o les competicions. Ens aportarà emocions, inquietuds, reflexions i experiències derivades de l’entorn personal de cada protagonista.

Dimecres 15 de maig

LAS 7 CUMBRES

A càrrec de Rosa Fernández .

L’asturiana Rosa Fernández, que combina la seva activitat alpinística amb projectes solidaris, ens mostrarà com amb la seva constància, perseverança i tenacitat va aconseguir ser la primera dona espanyola a assolir el cim més alt de cadascun dels continents: l’Everest de 8.868 metres a l’Àsia, l’Aconcagua de 6.959 metres a Sud-Amèrica, el McKinley  de 6.194 metres a Nord-Amèrica, la Piràmide de Carstenz de 5.030 metres a Oceania, l’Elbrús de 5.642 metres a Europa, el Vinson de 4.897 metres a l’Antàrtida i el Kilimanjaro de 5.895 metres a l’Àfrica.

 

 

 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom