Manifest per formar una candidatura unitària d’esquerres a Badalona

0
1610

Activistes socials i polítics de l’espai dels Comuns han fet una crida a impulsar una candidatura “unitària d’esquerres i republicana” per als comicis municipals del 26 de maig que inclogui el Comú de Badalona, Podem, Guanyem Badalona en Comú i ERC. Els impulsors d’aquesta crida reclamen una llista amb la qual es pugui lluitar “contra les polítiques xenòfobes del PP” de Xavier García Albiol. Ho han fet a través d’un manifest que, entre d’altres, signa Màrius Díaz, exalcalde de Badalona pel PSUC.
Segons els impulsors del manifest, el context social, polític i econòmic de Badalona “exigeix” que les diferents forces que aposten pel canvi social uneixen esforços en les properes eleccions municipals, per “barrar el pas” a les polítiques que “amenacen” la cohesió social de Badalona. El manifest també aposta per lluitar contra l’especulació immobiliària i financera i per la remunicipalització dels serveis públics, així com per aprofundir en la participació ciutadana i la transparència.

Segons el manifest, aquesta candidatura permetrà seguir implementant les “millores socials” encetades pel govern de Dolors Sabater, “interromput dràsticament” per la moció de censura impulsada per PSC, PP i Ciudadans.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom