El Badalona puntua davant del Llevant

0
1193

CF. Badalona

El vent va anar favor del C.F. Badalona en l’acció del 0-1, poc abans que s’arribés al minut 10, quan Rulo va servir una falta cap al seu porter i la pilota va acabar al fons de la porteria.

A la segona part, el Badalona va resistir molt bé la sortida de l’equip de Tevenet i, en el minut 66, els escapulats van aconseguir un segon gol que ens va donar molt aire. Una acció de contracop per la banda dreta, després d’una molt bona combinació entre Ángel Sánchez i Agudo, va acabar amb la pilota a l’àrea, on Chacopino no va perdonar.

El Badalona va encarar la recta final del partit amb dos gols d’avantatge, però l’Atlètic Llevant va marcar, en el minut 78, gràcies a un xut des de fora l’àrea d’Eneko que va entrar per l’escaire. Abans del descompte el Badalona va disposar d’un penal a favor, que la defensa granota va fer sobre Robert Simón, per sentenciar, però Cárdenas va aturar el llançament d’Albarrán. Afortunadament, tot i que els sis minuts de temps afegit van passar molt lents, el Badalona va poder aconseguir la segona victòria consecutiva. Foto: CF Llevant