La directora del SOC defensa la contractació a l’Ajuntament de Badalona de la dona del regidor Mañas

0
1280
La directora del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), Mercè Antonia Garau, va defensar que a principis d’any l’Ajuntament de Badalona acabés contractant com a tècnica de Medi Ambient la dona del llavors regidor de l’àrea, Àlex Mañas (ICV-EUiA), després del procés d’avaluació de candidatures que va fer el SOC per al lloc de treball. Garau assegura que el seu perfil era el que millor s’ajustava, a més de ser el que va obtenir una nota més alta. “Si jo fos la tècnica de selecció tindria elements per defensar-ho”. Garau també ha volgut deixar clar que el parentiu entre candidata i regidor no va ser un element de valoració, de la mateixa manera que no es pregunta per l’orientació sexual dels candidats.
La directora del SOC ha comparegut a la Comissió de Polítiques Digitals i Administració Pública a petició del PP. El líder popular i candidat a l’alcaldia de Badalona, Xavier Garcia Albiol, assegura que l’única virtut de la dona era ser la parella del regidor d’ICV-EUiA i insisteix que “no era la candidata ideal”.

D’entre les tres candidates al lloc de treball, una d’elles va obtenir un 8 i les altres dues un 7. La nota més alta va ser finalment l’escollida per l’Ajuntament de Badalona per ocupar el lloc de treball, tot i que no tenia obligació d’escollir la primera de la llista. “L’Ajuntament no està obligat a triar el que té més nota. Fem feina d’avaluació i no de selecció”, explica Garau.

La resta de grups li han retret a Albiol que polititzes un procediment tècnic del SOC i que utilitzés el Parlament per fer oposició a Badalona.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom