Victòria el Fiatc Joventut en l’estrena de la Lliga ACB

0
1267

La Penya ja té la primera al sac. Va guanyar l’Iberostar Tenerife amb la mateixa filosofia que tan bons resultats va donar la temporada passada. La primera part va ser molt igualada. Però minuts abans del descans, l’equip va donar un pas endavant en defensa i va millorar els percentatges de tir per arribar al descans amb avantatge, 45-37.

A la represa, el Fiatc Joventut va agafar 14 punts d’avantatge i va saber gestionar la diferència fins el 83-75, gràcies sobretot al 13 de 25 en triples. Albert Sàbat va ser el jugador més valorat amb 13 punts, 4 rebots, 2 assistències i 16 de valoració. També Drame va fer un pas endavant mb 8 punts 7 rebots i 4 taps. Al final del partit Salva Maldonado destacava que “els nous han jugat millor del que esperàvem”.

La nota negativa va ser la poca assistència de públic. Només 3.500 persones van acudir a l’Olímpic per veure la primera victòria de la temporada. Diumenge al migdia, primer desplaçament de la temporada a València.