Veure 65 canals des de la Smart TV, de franc i sense TDT és possible

0
2968

TVendirecto: nova plataforma amb què accedir a diferents canals i a més de forma gratuïta i sens haver de descarregar cap app

Hi ha alternatives per accedir als canals de la TDT si per exemple no tenim antena de televisió o en els casos en què no volem haver de sintonitzar els canals de forma tradicional. Avui uns parlem de TVendirecto: nova plataforma amb què accedir a diferents canals i a més de forma gratuïta.

Es tracta d’una plataforma web que permet accedir a 65 canals de televisió de forma gratuïta i que no requereix cap pagament, de la mateixa manera que tampoc cal instal·lar una app.

TVendirecto permet accedir a 65 canals en obert sense haver de pagar cap subscripció. Per accedir a la plataforma, podeu utilitzar el navegador que inclouen moltes Smart TV.

Per mitjà de la web de TVendirecto podràs accedir a totes les cadenes generalistes com LA 1, LA1, La Sexta, Telecinco, Cuatro, Tele 5… Totes elles apareixen presents en forma de mosaic a la pantalla inicial. Però a més, i juntament amb els canals més habituals a la TDT pots veure també els canals, agrupats per temàtiques i així accedir a contingut infantil, a televisions autonòmiques… només has d’anar navegant i descobrint. També hi ha una àmplia oferta esportiva.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom