Una quarantena de positius, 17 de nous, al Sociosanitari El Carme

1
3526

Al Centre Sociosanitari El Carme, actualment, hi ha 12 nous usuaris COVID19 positius, majoritàriament asimptomàtics, que s’hi sumen a la trentena de pacients ja positius internats a l’àrea d’aïllament, en total més de 40 pacients. De fet, aquests usuaris ja han estat traslladats a la zona COVID. Davant la detecció aquest cap de setmana, s’ha fet un cribatge als 187 pacients que actualment hi ha al centre. El procés també s’ha fet als més de 200 professionals que hi treballen al centre, dels quals 5 han resultat positius.

D’altra banda, el règim de visites del Centre Sociosanitari El Carme va quedar suspès davant la detecció el passat dissabte, 28 de novembre, de nous casos COVID19 positius fora de l’àrea d’aïllament. Des de la detecció, i seguint els procediments establerts pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, s’han pres les mesures de seguretat establertes, afectant, entre altres, al règim de visites. Per tant, des del centre es potenciaran les vies d’informació alternatives (telefòniques i/o telemàtiques) per assegurar el continuu informatiu entre pacients i familiars. De manera temporal, també se suspenen els nous ingressos.

A banda de les mesures de seguretat citades com la suspensió del règim de visites o nous ingressos, l’organització -seguint els protocols establerts per les autoritats sanitàries- està vigilant de prop els casos positius així com la resta de pacients, professionals i contactes per prendre les mesures pertinents en cada moment.

1 COMENTARI

  1. ¿Com hagués estat la vida anys enrere si tots els mitjans de comunicació i els governs haguessin estat explicant quants refredats i engripats hi havia cada dia a tot el país i a tot el món?. Doncs COVID-19 és la resposta.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom