Un Sant Jordi amb relats dedicats als professionals sanitaris

0
544

En temps excepcionals no només mesures excepcionals, també imaginació i creativitat per celebrar un Sant Jordi excepcional. Per això l’Institut Català de la Salut (ICS) proposa a la ciutadania la redacció d’agraïments literaris per celebrar la diada, i alhora seguir encoratjant a tots els professionals sanitaris que cada dia, des de l’inici de la pandèmia, no han deixat de lluitar contra el drac del coronavirus.

La proposta és que tothom qui vulgui escrigui un relat, un conte, un poema, una reflexió o fins i tot un haiku, i el dediqui personalment al seu professional de referència. Els destinataris dels escrits podran ser doncs, la metgessa de capçalera, el pediatre del seu fill o filla, la infermera que li fa les cures a l’àvia, l’administrativa que li resol els dubtes i les gestions durant el confinament… De la mateixa manera, també anima els professionals sanitaris a trobar un moment d’escriptura per enviar a un company un relat de cara a la festivitat literària de Sant Jordi.

Participar-hi és molt senzill. Només cal enviar un correu electrònic a [email protected] posant a l’assumpte #SantJordICS i especificant a quin professional i de quin centre va dedicat l’escrit.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom